Overige verzekeringen

Aansprakelijkheidsverzekering
U bent bij vrienden op bezoek en u drinkt gezellig een wijntje. Plotseling stoot u per ongeluk uw glas om waardoor het dure tapijt beschadigd raakt. Wat nu? Uw vrienden kunnen de schade op u verhalen maar daar zit u natuurlijk niet op te wachten. In gevallen als deze mag u blij zijn dat u een aansprakelijkheidsverzekering hebt.

Rechtsbijstandverzekering
Het kan iedereen overkomen; een juridisch geschil. Ruzie met de buren of u komt er niet uit met uw werkgever. Met een rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd van juridische hulp. Dat is een fijn gevoel aangezien bijna niemand de kennis heeft om zelf een rechtszaak aan te spannen. De juristen van de rechtsbijstandverzekering helpen u.

Overlijdensrisicoverzekering
Een overlijdensrisicoverzekering zorgt ervoor dat uw nabestaanden geen geld problemen krijgen wanneer u komt te overlijden. U kunt het niet plannen wanneer u komt te overlijden. Als u een hypotheek hebt afgesloten dan hebt u een schuld. Indien u komt te overlijden moet de schuld worden afgelost met de verkoop van de woning. Als u graag wilt dat uw vrouw en kinderen in de woning kunnen blijven wonen dan kunt u zich voor vroegtijdig overlijden verzekeren.

Kapitaalverzekering
U wilt graag zekerheid dat u op een bepaald moment een bedrag hebt. Dat kan met een kapitaalverzekering. U betaalt premie voor de kapitaalverzekering waarmee u een vermogen opbouwt. U kunt meestal zelf bepalen of u de premie per maand, kwartaal, half jaar of per jaar betaald. Op de einddatum van de verzekering volgt de uitkering ineens.

Koopsomverzekering
U weet niet zeker of uw pensioen straks wel genoeg is om van te leven? Hebt u een pensioengat? Voor deze zaken komt een koopsomverzekering goed van pas. De koopsomverzekering kan ervoor zorgen dat u een aanvulling op pensioen hebt. Met een koopsom legt u een bedrag ineens in. Het kapitaal dat u met de koopsom opbouwt kunt u laten uitkeren op een datum die u zelf bepaald.

Schrijf een reactie.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Factoren die de hoogte van je basiszorgverzekering bepalen

Elke inwoner van Nederland is verplicht om minimaal een basis zorgverzekering af te sluiten. De prijzen hiervan liggen vaak …

Verzekeringen: wat zijn dat eigenlijk?

De definitie van een verzekering is een overeenkomst tussen een verzekeringsmaatschappij en een verzekeringsnemer. Met een …

3 Tips voor het gebruiken van EuroTrader

EuroTrader is een populaire tool voor beleggers die adviseert in het handelen in binaire opties. Veel mensen springen er …